Het meest populaire product dat bij internet wordt besteld is telefonie en wordt ook VoIP genoemd. VoIP is een afkorting van Voice Over InternetProtocal en wordt uitgelegd als bellen via internet. Bij telefonie via de “reguliere” verbinding gaat het signaal direct over uw telefoonlijn. Bij bellen via het internet wordt er gebruik gemaakt van het internetsignaal waarover uw telefonielijn wordt getransporteerd. U rekent hierbij geen telefoontikker meer af, maar u betaalt de gesprekskosten direct af bij uw internetaanbieder.

Lagere tarieven

Een groot voordeel dat u heeft bij telefonie via internet is dat de gesprekskosten een stuk lager zullen uitvallen dan u gewend bent. Het is zelfs mogelijk om voor een vast bedrag gratis te bellen naar vaste nummers in België en soms zelfs naar landen in Europa.

Goede kwaliteit

U zult geen verschil merken in vergelijking tot uw huidige telefonie aansluiting. Uiteraard kunt u gebruik blijven maken van uw huidige telefoon en uw telefoonnummer meenemen naar uw nieuwe abonnement. Diensten als voicemail en nummerweergave zijn gewoon beschikbaar via uw nieuwe aansluiting.

Telefonie via internet op uw adres?

Indien u wilt weten of u ook gebruik kunt maken van VoIP telefonie dan kunt u dat bij ons controleren, indien u een keuze maakt voor uw levergebied ziet u alle beschikbare pakketten op uw adres.
Uiteraard helpen wij u ook telefonisch graag verder. Onze klantenservice is altijd voor u bereikbaar om te helpen met het maken van een keuze en om uw vragen te beantwoorden.

Voordelen van telefonie via internet:

  • met VoIP telefonie belt u veel voordeliger en soms zelfs gratis
  • met VoIP telefonie heeft u dezelfde kwaliteit als u gewend bent
  • met VoIP telefonie kunt u uw huidige toestel behouden
  • met VoIP telefonie kunt u uw bestaande telefoonnummer meenemen
  • met VoIP telefonie kunt u gebruik maken van diensten zoals voicemail en nummerherkenning