Wat vindt u belangrijk? Hoge downloadsnelheid, hoge uploadsnelheid, onbeperkt internet, goedkoop internet of een goede klantenservice? Iedere klant heeft andere wensen en eisen voor het ideale internetabonnement. Wat zijn de uwe?

Snel downloaden vanaf thuis

Indien u snel wilt downloaden is het belangrijk om een pakket te nemen met een hoge download snelheid. Hoe sneller de download snelheid is des te sneller is uw internetverbinding naar uw PC toe. Dit heeft u nodig om bestanden snel van het internet op uw PC te krijgen. Zoals bijvoorbeeld; bijlagen in uw e-mail, foto’s, tekstbestanden, muziek en films.

Welk abonnement is geschikt voor snel downloaden?

Om een geschikt abonnement te vinden dient u eerst te kijken naar welk type data u van plan ben te downloaden. Indien het gaat om foto’s, MP3 bestanden en soms een groot bestand dat is een downloadsnelheid tussen 8Mbit/s en 12Mbit/s ruim voldoende om er gebruik van te kunnen maken. U kunt met deze snelheid de gewenste bestanden downloaden zodat u deze snel op uw PC tot uw beschikking heeft.
Indien u uw internetverbinding wilt gebruiken voor het downloaden van grotere bestanden zoals programma’s of films raden wij u aan om een abonnement tussen de 12Mbit/s en 20Mbit/s te kiezen. U kunt met deze snelheid alles snel downloaden, onafhankelijk van de grootte van het bestand.

Heeft u advies nodig?

Weet u niet zeker wel abonnement geschikt voor u is? Neem dan contact met onze klantenservice. Zij staan tijdens kantooruren telefonisch voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven voor een geschikt abonnement. Onze medewerkers kunnen samen met u een pakket kiezen die past bij uw download behoeften.