Internetabonnementen.be toont altijd de exacte prijzen van aanbieders, en hebben vaak zelfs exclusieve aanbiedingen die alleen via onze website en klantenservice of via onze partnersites te verkrijgen zijn. Daarom durven wij u te garanderen dat u bij ons altijd dezelfde prijs als bij de aanbieder en soms zelfs goedkoper uit zult zijn! Indien u het door u gewenste pakket goedkoper ziet bij één van onze con-collega’s zullen wij u het verschil terugbetalen plus 100% extra met een maximum van € 250,00 indien u ervoor kiest om toch uw bestelling via ons te plaatsen.

Voor de retourbetaling van het prijsverschil + 100% van het goedkoper gevonden abonnement gelden de volgende voorwaarden:

  1. Het goedkopere abonnement dient exact hetzelfde pakket te zijn van dezelfde aanbieder dan u bij ons heeft besteld.
  2. De prijsgarantie geldt alleen als het door u bestelde pakket tijdens de bij uw bestelling lopen actie ergens anders goedkoper wordt aangeboden.
  3. De geleverde randapparatuur (modem, ontvangers etc.) bij het goedkopere abonnement dienen gelijk te zijn aan de bestelde apparatuur op internetabonnementen.be.
  4. Indien de lopende actie is afgelopen en tijdens een nieuwe actieperiode het door u bestelde pakket goedkoper blijkt te zijn is de prijsgarantie helaas niet meer geldig. Dit aangezien Internetabonnementen.be altijd de prijzen direct aanpast zodra een nieuwe actie van start gaat.
  5. Internetabonnementen.be moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder.
  6. Het artikel dient duidelijk en openbaar zijn geprijsd.
  7. U dient hiervan melding te maken voor het plaatsten van de bestelling of binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling.