Tegenwoordig is het internet niet meer uit een gemiddeld huishouden weg te denken. Iedereen maakt wekelijks of dagelijks gebruik van het internet, zakelijk of privé. Met het internet kunt u tegenwoordig gemakkelijk contact houden met uw vrienden of familie, oude klasgenoten opzoeken, informatie opzoeken, films bekijken en muziek luisteren. Alles is mogelijk op het huidige internet.

Internetabonnement

Om gebruik te kunnen maken heeft een internetabonnement nodig. In België zijn er verschillende aanbieders, ook providers genoemd, die u een internetabonnement kunnen aanbieden. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden voor internet. In België worden er op dit moment drie soorten verbindingen geleverd; ADSL-, VDSL- en Kabelinternet. Om een goede keuze te maken heeft internetabonnementen.be alle beschikbare pakketten voor u op een rijtje gezet.

Door bij ons uw levergebied te kiezen krijgt u alleen de pakketten en providers te zien die op uw adres beschikbaar zijn. Zo weet u zeker dat het gekozen pakket bij u geleverd kan worden. Weet u niet wat een geschikt pakket voor u is of u kunt geen keuze maken kunnen de medewerkers van onze klantenservice u verder helpen.