Bij steeds meer ADSL- en VDSLaanbieders is het mogelijk om een pakket te bestellen zonder actieve Belgacom telefoonaansluiting. In dit geval neemt uw nieuwe aanbieder de kosten voor het abonnement over. Uiteraard heeft u wel een telefoonaansluiting nodig om uw modem op aan te sluiten. Voor kabelinternet heeft u geen telefoonaansluiting, maar een kabelaansluiting.

Waarom internet zonder telefoonaansluiting

Tegenwoordig zijn er in België steeds meer huishoudens die niet beschikken over een actieve telefoonaansluiting of die van hun telefoonaansluiting af willen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en wordt de vaste aansluiting niet meer gebruikt of er wordt gekozen voor een internet en bellen pakket waardoor u lagere gesprekskosten heeft. Bij een telefonie abonnement bij uw internetaanbieder heeft u als voordeel dat u nog maar met één partij te maken heeft, één factuur ontvangt en geen extra kosten meer heeft voor de losse telefoonaansluiting.

Hoe vind ik internet zonder telefoonaansluiting

ADSL en VDSL zonder telefoonaansluiting vindt u makkelijk op internetabonnementen.be! In het specificatieoverzicht van alle pakketten staat duidelijk vermeldt of u een actieve aansluiting nodig heeft. Indien dit niet het geval is kan het zijn dat uw nieuwe aanbieder extra kosten in rekening brengt als u deze niet heeft, maar dit staat duidelijk bij onze specificaties vermeld waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Advies over internet zonder telefoonaansluiting

Liever een telefonisch advies over internet zonder telefoonaansluiting? Dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met onze helpdesk of wij beantwoorden uw vragen per e-mail via ons contactformulier.