Tegenwoordig is elke computer geschikt om gebruik te maken van een internetverbinding en vaak ook om gebruik te maken van een Wifi oftewel een draadloze internetverbinding. Indien u gebruik maakt van een ethernet modem, sluit u uw computer via een kabel aan op uw modem. Met een draadloos modem of een WiFi modem is het mogelijk om met uw computer, laptop of mobiele telefoon draadloos gebruik te maken van het internet.

Meerdere computers op één verbinding

Indien u meerdere computers in huis heeft en met alle computers gebruik wilt maken van het internet is dit uiteraard mogelijk. Bij een ethernetmodem dient u er rekening mee houden dat u meerdere aansluitingen heeft voor computers. Indien dit niet het geval is zou u een internet router kunnen gebruiken die u verbinding splitst. Door een draadloze router aan te schaffen kunt u ook nog eens met uw laptop of mobiele telefoon gebruik maken van de verbinding terwijl uw vaste PC met een kabel is aangesloten. Indien u een WiFi modem of een draadloosmodem ontvangt kunt u met een onbeperkt aantal computers draadloos gebruik maken van internet. Indien u uw computers alsnog bekabeld wilt aansluiten dient u ook te kijken naar het aantal uitgangen op het modem.

Weet u nog niet zeker welk modem het beste voor u is helpen de medewerkers van onze klantenservice (doorlinken naar /contact) u graag verder. Zij kunnen u adviseren in uw modem keuze.