Het klinkt misschien vreemd om internet te vergelijken, maar slim is het wél. Vooral als u geld wilt besparen. Internetvergelijken.be is in België de grootste speler op het gebied van internet vergelijken. Op internetvergelijken.be kunt u eenvoudig en snel providers, abonnementen, snelheden en aanbiedingen vergelijken. Zo kiest u altijd het abonnement dat het beste bij u past.

Internet vergelijken bij internetabonnementen.be!

Wij maken internet vergelijken graag zo simpel mogelijk voor u. Daarom hoeft u alleen aan te geven waar u woont. Wij tonen vervolgens een overzicht van alle abonnementen die beschikbaar zijn op uw adres, die u kunt vergelijken op kosten, snelheid, provider en meer. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt u uiteraard direct uw bestelling plaatsen.

Hulp bij internet vergelijken

U kunt op verschillende manieren internet vergelijken:

  • U kunt rechtstreeks op de resultatenpagina, na het kiezen van uw levergebied, de belangrijkste eigenschappen met elke vergelijken. Zoals: snelheid, prijs en mogelijkheden.
  • U kunt internet, internet en telefonie, internet en televisie of alles-in-1 pakketten met elkaar vergelijken.
  • U kunt filteren op een groot aantal extra mogelijkheden en wensen.

Indien u een aantal pakketten heeft uitgekozen kunt u deze, tot maximaal 3, met elkaar vergelijken. Hierdoor kunt u exacte bepalen welke provider het beste past bij de eisen die u aan uw internetverbinding stelt en direct het meest geschikte abonnement bestellen.

Telefonisch internet vergelijken of bestellen

Indien u liever telefonisch advies ontvangt of telefonisch uw bestelling plaatst, dan kunt u tijdens kantooruren altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen een geschikt pakket te vinden. Ook beantwoorden zij al uw vragen en helpen zij u met het plaatsen van uw bestelling. Zoals u kunt zien is internetabonnementen.be geschikt voor iedereen!