Het bestellen van een nieuw internetpakket klinkt vaak moeilijker dan het in werkelijkheid is. Tegenwoordig is het bestellen van internet net zo makkelijk als het kopen van kleding of een bos bloemen. Internetabonnementen.be is een specialist voor iedereen die zich wil oriënteren op het gebied van internet bestellen of informatie over internet. U vindt bij ons alle informatie waardoor het bestellen van internet een snelle en eenvoudige afhandeling is.

Internet bestellen, waar begin ik?

Om het voor u eenvoudig te maken hebben wij voor u een aantal tips op een rijtje gezet zodat internet bestellen voor u geen onnodig struikelblok hoeft te zijn.

 1. U dient te weten waarvoor u uw internet gaat gebruiken. Wilt u onbeperkt online wilt zijn of af en toe voor het lezen en sturen van e-mails, wilt u internetbankieren of muziek downloaden? Hoe intensiever uw internetgebruik hoe hoger de downloadsnelheid moet worden.
  • 4 Mbit/s is ideaal voor het internetgebruik met 1 PC. Het kan gebruikt worden voor onbeperkt surfen, e-mail, het af en toe plaatsen van foto’s en het downloaden van kleine bestanden.
  • 4 Mbit/s tot 8 Mbit/s snelheid wordt aangeraden indien u meerdere PC’s heeft en de verbinding iets intensiever wilt gaan gebruiken. Bijvoorbeeld als u regelmatig grotere bestanden wilt downloaden, foto’s of filmpjes wilt bekijken of online gamen.
  • 8 Mbit/s tot 12 Mbit/s snelheid willen wij u graag aanraden als u regelmatig online surft en grotere bestanden down- en upload. Ook kunt u met deze snelheid eenvoudig online films bekijken en online gamen.
  • tot 20Mbit/s raden wij u aan als u al het bovenstaande wild doen naast het downloaden van films, grote bestanden binnen halen, online radio of TV kijken en regelmatig online wilt gamen.
 2. Indien u een snelheid heeft gekozen dient u na te denken op welke manier u het internet op uw PC wilt ontvangen. Wilt u gebruik maken van een bekabeld modem (ethernet modem) of een draadloze internetverbinding via een WiFi modem.
 3. Indien u uw snelheid en uw modem heeft gekozen kunt u bepalen wat u maximaal maandelijks wilt uitgeven aan uw abonnement. U heeft tegenwoordig al een internetabonnement vanaf € 15,00 per maand.

Internet bestellen

Nadat wij u met bovenstaande tips verder op weg hebben geholpen en u een keuze heeft kunnen maken kunt u het pakket bestellen. U dient op onze website te kiezen voor een levergebied zodat u alleen de op uw adres beschikbare pakketten te zien kiezen. Bij elk pakket staat duidelijk de snelheid, maandkosten en kosten eerste jaar uitgelegd. In de uitgebreide specificatielijst per pakket vindt u ook de prijzen voor de verschillende modems terug, de gesprekskosten en eventueel de kosten voor een monteur.

Telefonisch bestellen

Indien u het, na bovenstaande tips, nog lastig vindt om een keuze te maken staat onze klantenservice tijdens kantooruren voor u klaar. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze medewerkers en zij kunnen u helpen met het geven van advies, het beantwoorden van al uw vragen en eventueel bij het plaatsen van een bestelling.