Internet, bellen en TV zijn enkele diensten die in iedereen in huis gebruikt. Helaas komt het nog steeds voor dat mensen verschillende aanbieders hebben voor verschillende diensten. Zo betaalt u veel meer dan bij een alles-in-1 pakket van één aanbieder.

Zet u eens alle kosten die u nu betaalt op een rijtje; internet, telefonie, analoge lijn, televisie en eventuele extra pakketten. Als u op internetabonnementen.be een levergebied kiest krijgt u alle pakketten te zien die op uw adres leverbaar zijn. Zo kunt u de kosten die u nu betaalt vergelijken met de kosten die u zou kunnen gaan betalen. U zult zien dat u veel geld kunt besparen door over te stappen.

Internet, bellen en TV in één abonnement?

Tegenwoordig worden er steeds meer diensten toegelaten op de bestaande kabels die al in de grond liggen. Zo kan er steeds meer worden aangeboden via één kabel en aansluiting. Internet, bellen en TV… noemt u het maar op en het is mogelijk. Het voordeel hiervan is dat u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw huidige telefoon- en televisietoestel, zo hoeft een alles-in-1 pakket voor u geen probleem te zijn. Maandelijks betaalt u een laag bedrag bij één provider en u kunt ongestoord verder genieten van internet, bellen en TV.

Is internet, bellen en TV beschikbaar op mijn adres?

Om te kijken of de zogeheten alles-in-1 (internet, bellen en TV) pakketten bij u beschikbaar zijn dient u via internetabonnementen.be een levergebied te kiezen. U krijgt dan alleen de providers te zien die beschikbaar zijn op uw adres. U kunt alle providers en pakketten met elkaar vergelijken. Ook ziet u direct de maandelijkse kosten zodat u deze met uw huidige kosten kunt vergelijken.

Help mij verder met internet, bellen en TV

Heeft u liever telefonisch advies over een alles-in-1 abonnement dan kunt u tijdens kantooruren altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen, het geven van advies en het plaatsen van uw bestelling.