Internetabonnementen.be is de grootste online vergelijkingwebsite van België. U kunt bij ons internet, telefonie en tv abonnementen vergelijken van alle grote providers in België. Op onze website vindt u altijd de laatste aanbiedingen, speciale acties en alle specificaties van elk pakket. Bovendien kunt u elk abonnement heel eenvoudig via onze website of onze klantenservice bestellen

Hoe kunt u op deze site internetabonnementen vergelijken?

Om alle internetabonnementen die beschikbaar zijn op uw adres te vergelijken dient u te kiezen voor uw levergebied. Nadat u hiervoor gekozen heeft krijgt u alle pakketten te zien die u op uw adres kunt aanvragen. U kunt alle pakketten bekijken door de volgende stappen te volgen:

  1. Begin met het kiezen van een levergebied zodat alleen de beschikbare pakketten worden getoond. Het heeft voor u uiteraard geen zin om de pakketten te bekijken die voor u niet beschikbaar zijn.
  2. Na het kiezen van een levergebied krijgt u alle abonnementen en pakketten te zien die beschikbaar zijn op uw adres. U kunt deze abonnementen vergelijken door de abonnementen te filteren op bijvoorbeeld: alleen internet, internet en bellen, alles-in-1, goedkoop internet of snel internet. U krijgt hierdoor een pakket naar voren die voldoet aan al uw wensen.
  3. Op de vergelijkingspagina vindt u alle specificaties, kosten, snelheden en extra mogelijkheden. Indien u een geschikt abonnement heeft gevonden kunt u deze direct online bestellen of contact opnemen met onze klantenservice voor het plaatsen van een telefonisch bestelling.