Tags:

HDTV

HDTV (High Definition TV) is één van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de mooiste beeldkwaliteit. Vroeg had men de analoge TV, dit werd goed overtroffen door de komst van digitale TV. Door HDTV wordt er nog eens schepje bovenop gedaan. Door de resolutie van HDTV hoger is dan bij analoge en digitale TV krijgt u een nog scherper beeld als dat u gewend bent. De beelden worden tot 5 keer scherper getoond. Indien u een FullHD of HDReady TV heeft kies dan voor HDTV!

Wat heeft u nodig voor HDTV?

Indien u ook naar HDTV wilt kijken heeft u een TV nodig die geschikt is om HD te kunnen ontvangen. Dit kan met een TV die is uitgerust met FullHD of HDready is. De meeste flatscreentelevisies zijn hierop voorbereid. Indien u een geschikte TV heeft kunt u zeker kiezen voor HDTV pakket!

Welk HDTV abonnement heeft u nodig?

Om HDTV te ontvangen heeft u een geschikt pakket en een HDready of fullHD televisie, HD ontvangen (die ontvangt u vanuit uw provider) en een eventueel extra zenderpakket nodig. Tegenwoordig krijgt u steeds meer standaardzenders in HD kwaliteit. Wilt u nog meer zenders in de mooiste kwaliteit? Dan bieden de meeste providers extra HDTV pakketten aan. Bij TV Vlaanderen (link door naar /TV-Vlaanderen) ontvangt u standaard in het Basic pakket al 5 gratis HD zenders.

HDTV en providers

Bent u op zoek naar een provider die u HD zenders kan aanbieden? Onze medewerkers helpen u graag met maken van een keuze. Op internetabonnementen.be vindt u alle providers die u HDTV kunnen bieden.