Tags:

internet

Het wordt steeds populairder om gebruik te maken van een draadloze verbinding in huis. Dit komt door de opkomst van laptops, tablets en smartphones. Met ADSL, VDSL en kabelinternet is het mogelijk om op een goedkoper manier gebruik te maken van een draadloze verbinding in en om uw woning. Door bij uw nieuwe pakket te kiezen voor een draadloos modem kunt u er direct gebruik van maken. Het is voor u ook mogelijk om een router aan te schaffen die u op uw ethernetmodem aansluit.

Draadloos internet bij mij thuis?

Bij alle pakketten die wij op internetabonnementen.be aanbieden staat vermeld of het mogelijk is een draadloos modem te ontvangen. Vaak is een draadloos modem gratis inbegrepen. U kunt bij ons uw levergebied kiezen om alle beschikbare goedkope pakketten en opties op uw adres te bekijken.

Het voordeel van draadloos internet

Uiteraard is het grootste voordeel van draadloos internet dat u geen bekabeling meer heeft tussen uw modem en uw pc. Het signaal gaat gewoon door muren heen en u kunt gemakkelijk in en om uw huis gebruik maken van de verbinding.

Hoe veilig is goedkoop draadloos internet?

De veiligheid van draadloos internet is niet minder dan van een verbinding met kabels, zolang u uw draadloze verbinding beveiligd. U kunt uw modem of router beveiligen met een wachtwoord zodat alleen de personen met dit wachtwoord gebruik kunnen maken van uw verbinding. De beschrijving van het beveiligen ontvangt u altijd bij het pakket.

Goedkoop draadloos internet bestellen?

Indien u interesse heeft in goedkoop draadloos internet kunt u dit eenvoudig op internetabonnementen.be bestellen. In het specificatie overzicht vindt u exact terug of u een draadloos modem kunt bestellen en wat de kosten zijn voor een draadloos modem.