Tags:

telefonie

U wilt uiteraard bellen met al uw vrienden en familie, maar u wilt hier niet teveel voor betalen. Is uw telefoonrekening elke keer weer een onaangename verrassing? Dan kan bellen via internet, ook wel VoIP genoemd, een oplossing voor u zijn.

Door te bellen via internet heeft u extra voordelige tarieven en vaak is het voor u mogelijk om uw pakket uit te breiden met onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Hoe werkt goedkoop bellen?

Om gebruik te maken van bellen tegen een lager tarief heeft u een kabel-, ADSL- of VDSL abonnement nodig. Het kan zijn dat u op dit moment al een telefonie abonnement heeft bij uw internetprovider, maar het is altijd verstandig om te kijken of u kunt besparen. Uiteraard heeft u niet genoeg aan alleen een internetabonnement, maar u heeft deze nodig in combinatie met een telefonieabonnement. Deze kunt u bestellen via internetabonnementen.be. U belt met uw eigen vertrouwde telefoon. Om te kunnen bellen hoeft uw computer niet aan te staan, alles verloopt direct via uw modem.

Belt u veel? Dan is het goed om te kijken of er bij u een pakket beschikbaar is waarmee u voor een vast laag maandbedrag onbeperkt kunt bellen. Er zijn op dit moment reeds verschillende pakketten beschikbaar zoals: gratis bellen naar vaste nummers binnen België, gratis bellen naar vaste nummers binnen europa of voordelig bellen naar mobiele telefoonnummers. Soms belt u gratis en betaalt u alleen een starttarief, maar soms belt u ook geheel gratis. Dit staat beschreven in onze specificaties. Wij willen u ook adviseren om goed te kijken naar welk abonnement goed bij u past. Belt u alleen ’s avonds en in het weekend veel of heeft u een pakket nodig waarmee u de gehele dag gratis kunt bellen.

Voor advies staan onze medewerkers van de klantenservice (link door naar/contact) graag voor u klaar. Indien u een factuur van uw laatste telefoonrekening bij de hand houdt kunnen onze medewerkers samen met u bepalen wat voor u en uw familie een geschikt pakket is.