Internetabonnementen.be is een vergelijkwebsite en biedt bezoekers de mogelijkheid om internet-, telefonie-, en televisieabonnementen te vergelijken en te bestellen. Het doel van Internetabonnementen.be is consumenten, bedrijven en instellingen objectief en onafhankelijk te informatie over de mogelijke dienst en tarieven van de aanbieders in België. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos diensten, tarieven, aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken en te bestellen. Internetabonnementen.be groeit uit tot één van de grootste vergelijkwebsites van België en heeft contact met alle grote aanbieders. Hierdoor hebben wij regelmatig exclusieve acties een aanbiedingen voor onze klanten. Internetabonnementen.be is hét startpunt voor iedereen die een goed advies nodig heeft bij het kiezen van een abonnement.

Alle informatie op onze website is afkomstig van verschillende kanalen van diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Uiteraard houden wij alles met de grootste zorg in de gaten om u van de juiste informatie te voorzien. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe dat Internetabonnementen.be dan ook niet aansprakelijk te stellen is voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

De op internetabonnementen.be getoonde informatie wordt met de uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaard Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright 2011

Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek zijn eigendom van Internetabonnementen.be en mag daarom – op wat voor manier dan ook – niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. In geval van misbruik zullen de daartoe behorende stappen worden ondernomen.