Tags:

alles-in-1

Tegenwoordig is een alles-in-1 pakket goedkoper en uitgebreider dan losse abonnementen. Indien u nog geen alles-in-1 pakket heeft is het een goed idee om hier eens naar te kijken, het kan u vaak veel geld schelen. U heeft daarmee internet, telefonie, televisie en in sommige gevallen ook mobiele telefonie in één pakket, bij één aanbieder. U ontvangt zo één factuur met al uw diensten.

Wat is Alles-in-1?

Bij een alles-in-1 pakket ontvangt u precies wat u ervan verwacht! Alles in één pakket en alles op één factuur. U krijgt hierbij internet, telefonie, televisie en in de meeste gevallen ook mobiele telefonie bij één aanbieder. Ook krijgt u bij het kiezen van een alles-in-1 pakket vaak mooie kortingen of leuke cadeaus. Mocht het standaard pakket niet voldoende zijn voor u, dan zijn er nog vele uitbreidingsmogelijkheden zoals; onbeperkt bellen, interactieve televisie of extra zenderpakketten.

Welke providers bieden alles-in-1 aan?

Helaas biedt nog niet elke provider een alles-in-1 pakket aan, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit in de toekomst gaat veranderen. Op dit moment is het mogelijk om bij Belgacom, Mobistar, Scarlet en Telenet via internetabonnementen.be een alles-in-1 pakket te bestellen.

Telefonie bij uw internetabonnement

Indien u ervoor kiest om telefonie bij uw internetabonnement te nemen gaat u gebruikmaken van VoIP. Dit betekent Voice Over IP (stem over IP adres). U kunt hierbij gewoon gebruikmaken van uw eigen toestel en uw eigen telefoonnummer. De kwaliteit is hetzelfde en uiteraard kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw voicemail, doorschakeling of nummerherkenning. Het enige verschil dat voor u merkbaar is, is dat uw telefoon op uw modem is aangesloten. Een voordeel van telefonie via internet is dat uw gesprekskosten meestal een stuk lager uitvallen en soms zelfs gratis.

Televisie bij uw internetabonnement

Ook digitale televisie is beschikbaar op uw internetverbinding. Hierdoor worden uw beeld- en geluidskwaliteit een stuk beter dan het analoge signaal waar u misschien nog gebruik van maakt. Bovendien kunt u gebruikmaken van extra diensten zoals een harddiskrecorder waarmee u kunt pauzeren, terugspoelen en opnemen, uitzending gemist, Film1 of Sport1.