Tags:

internet

Bij ons kunt u een zeer ruim aanbod van internetabonnementen terugvinden, eventueel in combinatie met telefonie, televisie of mobiele telefonie. Aangezien de keuze reuze is in deze wereld helpt internetabonnementen.be u graag met het verduidelijken van alle mogelijkheden op het gebied van internet en alle uitbreidingen

Algemene informatie over ADSL

Met ADSL kunt u gebruik maken van internet voor een vast bedrag per maand. ADSL wordt door een groot aantal aanbieders in het grootste deel van België aangeboden en kan op bijna iedere computer of laptop worden gebruikt. ADSL is uit te breiden met telefonie en televisie. Ook zijn er alles-in-1 pakketten inclusief mobiele telefonie.

Algemene informatie over kabel

Via het analoge televisienetwerk kunt u internet via de kabel ontvangen. In België wordt een kabelverbinding door verschillende kabelleveranciers aangeboden. Met een kabelverbinding ontvangt u een gegarandeerde snelheid waardoor u onbezorgd kunt surfen. Voor het ontvangen van kabelinternet heeft u een radio- en televisie abonnement nodig van de desbetreffende aanbieder. U ontvangt dan standaard analoge radio en televisie bij uw kabelinternet.

Algemene informatie over VDSL

VDSL is een opvolger van ADSL. VDSL kan snelheden tot 60 Mbps behalen. Op dit moment wordt er in België al VDSL2 geleverd waardoor er nog sneller internet kan worden behaald. VDSL is ook beschikbaar inclusief telefonie en eventueel ook met televisie. VDSL wordt voornamelijk gebruikt door de intensieve internetter.