Tags:

ADSL, DSL

Het is tegenwoordig mogelijk om ADSL internet te bestellen zonder telefoonaansluiting. U dient uiteraard wel een aansluitpunt in uw woning te hebben zodat het ADSL internet op uw adres geleverd kan worden. Zonder dit aansluitpunt kan ADSL niet geleverd worden en raden wij u aan om een kabelverbinding op uw adres te nemen.

Om te kijken welke providers er op uw adres een ADSL internet verbinding zonder actieve telefoonaansluiting leveren kunt u via Internetabonnementen.be een beschikbaarheidtest uitvoeren. U krijgt direct alle beschikbare pakketten op uw adres te zien.

Waarom ADSL internet zonder telefoonaansluiting?

Er zijn steeds meer huishoudens die niet meer beschikken, of willen beschikken, over een vaste aansluiting. Steeds meer mensen kiezen ervoor om alleen nog gebruik te maken van hun mobiele telefoon of van een internet en bellen pakket van één provider en daarom bieder steeds meer internetproviders internet aan zonder telefoonaansluiting van Belgacom. Voor u heeft dit als voordeel dat u geen maandelijkse kosten aan Belgacom betaalt en voortaan nog maar met één partij te maken heeft.

In sommige gevallen berekend een provider extra kosten indien u op dit moment geen Belgacom telefoonlijn heeft. Deze kosten zijn lager dan de normale abonnementskosten van Belgacom. Mocht dit bij het door u gekozen van toepassing zijn staat dit uiteraard duidelijk vermeld in de specificaties.

Hoe vind ik ADSL internet zonder telefoonaansluiting?

Via Internetabonnementen.be kunt u gemakkelijk ADSL zonder telefoonaansluiting vinden. U begint met het invullen van uw postcode en huisnummer in onze beschikbaarheidtest. Deze test zorgt ervoor dat u alleen pakketten te zien krijgt die beschikbaar zijn op uw adres. In het resultatenoverzicht vindt u verschillende filteropties waardoor u ervoor kunt kiezen om alleen de pakketten zonder verplichte telefoonaansluiting te zien krijgt.

Advies over ADSL internet zonder telefoonaansluiting?

Heeft u liever telefonisch advies van één van onze medewerkers? Dit is geen probleem! U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. Uiteraard zijn wij ook altijd per e-mail bereikbaar.