Proximus

Proximus is een telecombedrijf dat actief is op de Belgische en internationale markten. Proximus is het grootste telecommunicatiebedrijf in België, leverancier van vaste en mobiele telefonie, internet, televisie en ICT-diensten op netwerkbasis.

Proximus is sinds juni 2015 de officiële naam van het telecombedrijf Belgacom dat van oudsher een overheidsbedrijf was, zowel naar klanten, medewerkers als investeerders. Zelfs de beursnotering is aangepast naar PROX, een merk dat reeds een hoge naamsbekendheid heeft.

De Proximus Groep voluit geheten, bestaat uit Proximus, Telindus, Scarlet, The Phone House (Wireless Technologies), Belgacom en Skynet.  Tot 2014 was Proximus alleen de naam voor alle mobiele producten van het bedrijf, de overige producten waren bekend onder de naam Belgacom. Eén van de redenen van de naamswijziging is dat het onderdeel is van een totale groeistrategie, waarbij de klant centraal staat bij alles wat het bedrijf doet. Het ultieme doel is de beste klantenervaring te bieden, daarom moet dit traject zo eenvoudig mogelijk zijn, toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

De nieuwe merknaam Proximus heeft als merkbelofte ‘Altijd Dichtbij’. Een benadrukking van de focus op uitstekende kwaliteit en service en een verdere uitbreiding van de dienstverlening.

 

Geen producten gevonden.

Postadres

Proximus
Residentiële klantendienst
Koning Albert II-laan 27B
1030 Brussel

Telefonisch bestellen

0800 – 22 800

maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur

Internet klantenservice Scarlet

http://support.nl.proximus.be/app/contact