Aanbieders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

BELGACOM

Binnenkort is hier meer te vinden over BELGACOM!

EDPnet

EDPnet

Omdat EDPnet levert in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Rusland, kan zij haar prijzen laag houden en u tegelijkertijd de hoogste kwaliteit aanbieden. De diensten van EDPnet zijn zowel beschikbaar via DSL als glasvezel.

Scarlet

Scarlet

Scarlet is de kwaliteit van het Proximus netwerk voor een Scarlet prijs. Een provider die zich richt op consumenten en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Scarlet biedt zowel mobiele telefoniediensten als vaste telefoniediensten, internetverbindingen (ADSL en VDSL) en digitale televisie.

Scarlet is actief in Nederland, België en Luxemburg en in Nederland per 1 juni 2014 met de naam Stipte. Sinds 1997 is Scarlet actief in België, waarbij in 2003 Planet Internet België werd overgenomen en eind 2004 Tiscali België. Grote bekendheid verwierf het merk na de introductie van Scarlet One, internet, telefonie en televisie in één pakket, aangeprezen door een halfnaakte Beau van Erven Dorens. Voor de commercial kreeg het bedrijf de Loden Leeuw.

Scarlet is in België in handen van de Belgacom groep per 15 februari 2008. De provider vult het aanbod van Proximus (Belgacom) aan met veelal eenvoudigere, maar vooral ook goedkopere prodycten op het vlak van internet en vaste en mobiele telefonie. En vanaf eind oktober 2008 ook met Digitale Televisie van Proximus (Belgacom).

Telenet

Telenet

Telenet is de grootste kabelaanbieder van België. Alle residentiële klanten woonachtig in Vlaanderen of in Brussel, kunnen bij Telenet terecht voor breedbandinternet, telefonie (vast en mobiel) en analoge en digitale televisie. Deze diensten zijn zowel los verkrijgbaar als gebundeld in een pack/pakket.

Ook aan bedrijven biedt Telenet onder de merknaam Telenet Solutions haar diensten aan, zowel in België als in Luxemburg.

Telenet is gevestigd in Mechelen en het bedrijf is voor 50,3% in handen van het Amerikaanse Liberty Global. Verder staat het bedrijf genoteerd aan de Euronext Brussel onder de naam TNET en is de hoofdsponsor van Yellow Red KV Mechelen en Basket Club Telenet Oostende.

SNOW

Binnenkort is hier meer te vinden over SNOW!

TV Vlaanderen

TV Vlaanderen

Met TVVlaanderen hoeft u zich nooit te vervelen. Afhankelijk van uw abonnementskeuze ontvangt u tot 400 zenders, 90 themazenders, 17 HD-zenders en 4 gratis erotiekzenders. U kunt naar wens uitbreiden met snel internet en (onbeperkt) bellen.

Waarom televisie van TVVlaanderen?

  • Kijkplezier in de allerbeste kwaliteit
  • Keuze uit de meeste TV-zenders
  • Televisie voor de laagste prijs

Mobistar

Mobistar

Mobistar biedt diensten rondom internet, bellen en TV. U kunt bij Mobistar terecht voor ADSL internet, mobiel internet voor op uw tablet of laptop, digitale televisie, gsm-abonnementen en prepaidkaarten. Daarnaast is Mobistar dé aanbieder van iPhones en andere smartphones tegen een voordelige prijs.

BASE

Binnenkort is hier meer te vinden over BASE!

Telesat

Binnenkort is hier meer te vinden over Telesat!

Geen producten gevonden.

Lees meer over Telesat

Dommel

Binnenkort is hier meer te vinden over Dommel!

Geen producten gevonden.

Lees meer over Dommel

Belcenter

Binnenkort is hier meer te vinden over Belcenter!

Geen producten gevonden.

Lees meer over Belcenter

Billi

Binnenkort is hier meer te vinden over Billi!

Geen producten gevonden.

Lees meer over Billi

Proximus

Proximus is een telecombedrijf dat actief is op de Belgische en internationale markten. Proximus is het grootste telecommunicatiebedrijf in België, leverancier van vaste en mobiele telefonie, internet, televisie en ICT-diensten op netwerkbasis.

Proximus is sinds juni 2015 de officiële naam van het telecombedrijf Belgacom dat van oudsher een overheidsbedrijf was, zowel naar klanten, medewerkers als investeerders. Zelfs de beursnotering is aangepast naar PROX, een merk dat reeds een hoge naamsbekendheid heeft.

De Proximus Groep voluit geheten, bestaat uit Proximus, Telindus, Scarlet, The Phone House (Wireless Technologies), Belgacom en Skynet.  Tot 2014 was Proximus alleen de naam voor alle mobiele producten van het bedrijf, de overige producten waren bekend onder de naam Belgacom. Eén van de redenen van de naamswijziging is dat het onderdeel is van een totale groeistrategie, waarbij de klant centraal staat bij alles wat het bedrijf doet. Het ultieme doel is de beste klantenervaring te bieden, daarom moet dit traject zo eenvoudig mogelijk zijn, toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

De nieuwe merknaam Proximus heeft als merkbelofte ‘Altijd Dichtbij’. Een benadrukking van de focus op uitstekende kwaliteit en service en een verdere uitbreiding van de dienstverlening.

 

Geen producten gevonden.

Lees meer over Proximus